Skip to main content
Hírek

Mérő leolvasások újraindítása

By 2020-05-09április 25th, 2021No Comments

A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel társaságunk – az elmúlt hetekben – ideiglenesen szüneteltette a mérőleolvasásokat és a helyszíni munkavégzéseket a szolgáltatási területén.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a központi korlátozás-enyhítési intézkedéseket is figyelembe véve az ütemezett vízmérő leolvasásokat társaságunk újraindítja. Május hónap során – illetve kedvező tapasztalatok esetén ezt követően folyamatosan – az esedékes helyszíni leolvasások érdekében munkatársaink felkeresik az érintett felhasználási helyeket, természetesen valamennyi indokolt biztonsági intézkedést betartva. Az Ön felhasználási helyének várható leolvasásáról a víz- és csatornadíjszámla harmadik oldalán kap tájékoztatást.

Amennyiben – korábbi kérésünkre – Ön már fotó csatolásával bejelentette az aktuális mérőállást lehetőség szerint nem zavarjuk újabb leolvasás miatt, de előfordulhat, hogy a nyilvántartásban még nem rögzített bejelentés miatt előzőek ellenére felkeresi Önt mérőleolvasáshoz munkatársunk. Ha Ön a vízmérő aktuális állását bejelentette, de nem csatolt fotót, abban az esetben is szükség van a mérőhely ellenőrzésére, ezekhez kérjük megértésüket.

Az Önök és munkatársaink biztonsága érdekében a helyszíni munkavégzés során kérjük a járványhelyzetben előírt biztonsági intézkedések megtartására. Segítő együttműködésüket ezúton is köszönjük.

MAVIZ közlemény

eSzámla regisztráció

Vízmérőállás bejelentése

Szolgáltatási területünk

Fagyveszély

Csatorna használati illemtan

Close Menu