Skip to main content

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

 A Heves Megyei Vízmű Zrt. a GINOP Plusz-3.2.1-21 A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül című projekt keretében 11.700.000,-.forint képzési támogatást és 1.796.760,- forint bértámogatást nyert a 2021-2027 Széchenyi Terv Plusz program keretében.

 

A projekt célja a gazdasági versenyképesség növelése a cég humánerőforrás fejlesztési tervén alapuló tervezett képzések megvalósításával. A projekt 2021. november 8-án kezdődött és várhatóan 2022. júliusában ér véget. Eddig 78 főt vontuk be a pályázatba, 7 üzemegységünk Eger, Gyöngyös, Hatvan, Heves, Füzesabony, Mezőkövesd, Bátonyterenye) és a Központi kollégák bevonásával. A résztvevők az alábbi képzéseken vettek részt:

  1. Problémamegoldás
  2. Időgazdálkodás, stresszkezelés
  3. Kommunikáció, konfliktuskezelés, asszertivitás
  4. Kommunikáció, tárgyalástechnika

 

A tréningek 20 órás időintervallumban voltak megtartva. Az ügyfélközpontú szolgáltatások fejlesztéséhez és a vezetői kompetenciák elsajátításához fontos volt a különböző tréningek megszervezése, amelyen a kollégák örömmel vettek részt. Várhatóan 2022-ben angol nyelvi képzéseket indítunk kollégáink számra.

 

A projekt megvalósítási helye: 3300 Eger, Hadnagy u. 2.

Close Menu