Skip to main content

Részvétel fesztiválokon, tematikus települési rendezvényeken, víz világnapi eseményeken víz-érték fókusszal.

2022. szeptember 3. Felnémet, Bervai Finomszerelvénygyár modellező pályáján
A Felnémeti Gasztronómiai Fesztiválon családok és baráti társaságok vettek részt, így szinte minden generációt el tudunk érni a rendezvényen. A részvevők tájékozódhattak nem csak a csapvíz fogyasztásának fontosságáról, a szennyvízhasználat helyességéről, de megismerkedhettek kollégáink mindennapi munkájával is.

2022. szeptember 3-4. Felsőtárkány, X. Flysox napok
A X. Flysox napok keretében, amely Felsőtárkányban volt megrendezve a tó körül, számos horgász érdeklődését felkeltette. Megismerkedhettek kollégáink mindennapi munkájával, az egészséges csapvízzel, illetve a helyes szennyvízhasználattal. A versennyel egybekötött program keretében a díjak mellé tollakat és kulacsokat biztosítottunk a szervezők számára.

2022. szeptember 10. Erdőtelek, Falunap
Számos program várta az érdeklődőket a falunap alkalmából. A Heves Megyei Vízmű Zrt. asztalánál megismerkedhettek, tájékozódhattak csapvíz és szennyvíz használatáról. Mennyire egészséges az csapvíz, miért teszünk jót, ha ezt fogyasszuk, mit dobhatunk bele a szennyvízcsatornába és milyen problémákat okoz, ha nem megfelelően használjuk. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk és sok fogyasztóval ismerkedtünk meg a rendezvény alkalmával.

2022. szeptember 16. Eger, Szak(ma)kör
A Szak(ma)kör rendezvényen való részvétel alkalmából nagyon sok fiatalt értünk el, a programon jelenvoltak általános- és középiskolás diákok is. Szórólap segítségével nem csak szóban, de vizuálisan is tájékoztatást adtunk számukra, hogy miért jó a csapvíz fogyasztása és hogyan kell helyesen használni a szennyvízcsatornát. A fiatalokat a szüleik is elkísérték, így a felnőttektől számos kérdés is érkezett a témában.

2022. december 6. Gyöngyös, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus, Nyílt nap
Nyílt napon ismerkedhettek meg a továbbtanulás előtt állók az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusával. A gyöngyösi campus agrár-, gazdaságtudományi és informatika területen kínál felsőoktatási szakképzési, alapképzési és mesterképzési szakokat. Az intézményben emellett lehetőség van duális képzésre, továbbá a diplomával már rendelkezők részére szakirányú továbbképzésekre és felnőttképzésekre is. Konzultáció a szakfelelős oktatókkal, az intézményi szolgáltatások megismerése, személyre szabott tanácsadás. A továbbtanulással kapcsolatos minden fontos témáról tájékoztatást kaphattak azok, akik ellátogattak a gyöngyösi campus nyílt napjára. Az érettségi előtt állókat és a másoddiploma megszerzését fontolgatókat Dr. Bujdosó Zoltán főigazgató köszöntötte.

A Heves Megyei Vízmű Zrt. asztalánál megismerkedhettek, tájékozódhattak csapvíz és szennyvíz használatáról. Mennyire egészséges az csapvíz, miért teszünk jót, ha ezt fogyasszuk, mit dobhatunk bele a szennyvízcsatornába és milyen problémákat okoz, ha nem megfelelően használjuk. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a rendezvény ideje alatt.

2022. december 7. Heves, Mátyás Ferenc Kézilabdatorna
30. alkalommal került megrendezésre a Mátyás Ferenc Kézilabda Emléktorna, ahová négy városból érkeztek kézilabdázó gyerekek és kísérőik. A rendezvényen a több száz tanuló vett részt. A Heves Megyei Vízmű Zrt. asztalánál megismerkedhettek, tájékozódhattak csapvíz és szennyvíz használatáról. Mennyire egészséges az csapvíz, miért teszünk jót, ha ezt fogyasszuk, mit dobhatunk bele a szennyvízcsatornába és milyen problémákat okoz, ha nem megfelelően használjuk. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a rendezvény ideje alatt.

2023. január 14. Heves, Újévi Kézilabda Gála
8. alkalommal került megrendezésre az Újévi Kézilabda Gála, ahol kicsik és nagyok, barátok és ismerősök, aktív és már visszavonult sportolók, két év kihagyás után végre újra együtt köszönthették az új esztendőt. A Heves Megyei Vízmű Zrt. asztalánál megismerkedhettek, tájékozódhattak csapvíz és szennyvíz használatáról. Mennyire egészséges az csapvíz, miért teszünk jót, ha ezt fogyasszuk, mit dobhatunk bele a szennyvízcsatornába és milyen problémákat okoz, ha nem megfelelően használjuk. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a rendezvény ideje alatt.

2023.01.25. Füzesabonyi Kertbarátkör Egyesület

A Heves Megyei Vízmű Zrt. asztalánál megismerkedhettek, tájékozódhattak csapvíz és szennyvíz használatáról. Mennyire egészséges az csapvíz, miért teszünk jót, ha ezt fogyasszuk, mit dobhatunk bele a szennyvízcsatornába és milyen problémákat okoz, ha nem megfelelően használjuk. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk és sok fogyasztóval ismerkedtünk meg a rendezvény alkalmával. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a rendezvény ideje alatt.

2023.01.27. Füzesabonyi átadó ünnepség

A Heves Megyei Vízmű Zrt. asztalánál megismerkedhettek, tájékozódhattak csapvíz és szennyvíz használatáról. Mennyire egészséges az csapvíz, miért teszünk jót, ha ezt fogyasszuk, mit dobhatunk bele a szennyvízcsatornába és milyen problémákat okoz, ha nem megfelelően használjuk. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk és sok fogyasztóval ismerkedtünk meg a rendezvény alkalmával. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a rendezvény ideje alatt.

2023.03.22. Magyar Hidrológiai Társaság

A Heves Megyei Vízmű Zrt. és a Magyar Hidrológiai Társaság Heves megyei Területi Szervezete közös előadást szervezett. „A forrás, melynek vize nem hazudik” címmel tartott előadást 2023. március 22-én Dr. Madarász Tamás, a Miskolci Egyetem Víz- és Környezetgazdálkodási Intézet igazgatója Vízgazdálkodás a Biblia lapjain címmel. Az előadáson résztvevők megtudhatták, hogy a víz, annak hiánya és az ebből eredő éhínség milyen fontos és gyakori témája a Bibliának. Az előadás kitért a vízbiztonságra, vízkészletek védelmére és a vízveszteség csökkentésére.

Close Menu